Широківська сільська військова адміністрація

Луганська область, Щастинський район

13.06.2023 14:26

Координаційний центр допомоги ВПО з Луганської області в Одеській області

1_n.jpg

В Координаційному центрі допомоги ВПО з Луганської області в Одеській області, за період за період з 05.06.2023 по 09.06.2023р.р. включно видали: 552 продуктових наборів, також видано: 198 одиниць постільної білизни 52 особи отримали миючі засоби, видано 2 упаковки підгузків дитячих. Сформували 398 продуктових наборів на видачу.
Щодня, надається консультація з юридичних питань працівником управління з питань нормативно - правової роботи та децентралізації Луганської обласної державної адміністрації - Луганської обласної військової адміністрації. Понеділок – середа щотижня юрист працює в ХАБі. За тиждень надали юридичну допомогу – 3 людям.
Вівторок – п’ятниця працює представники Лисичанського та Сєверодонецького центру зайнятості. За тиждень отримали консультацію – 9 осіб.
В середу працює лікар - психіатр, отримали консультацію 3 переселенцям, четвер працює психолог консультацію отримали 15 осіб, п’ятниця - веде прийом сімейний лікар 35 пацієнта отримали консультацію, та ліки, юристи Міжнародної організації IRC International Rescue Committee (IRC), надали безоплатну юридичну допомогу – 5 особам.
Розвантажили та завезли до складу вагон цукру.