Широківська сільська військова адміністрація

Луганська область, Щастинський район

01.10.2023 09:01

1 жовтня - День захисникiв i захисниць України!

6519a926d29f5__385427737_235740972807258_3558587571177183056_n.jpg

          Широківська сільська військова адміністрація Щастинського району Луганської області вітає наших захисників і захисниць!

          День захисникiв i захисниць - передусiм свято тих, завдяки кому ми втримали незалежнiсть, маємо змогу жити своїм щоденним життям - працювати, творити, виховувати дiтей.

          Це свято - ще одна можливiсть подякувати за захист силам оборони України. Наша подяка - не щось абстрактне i безособове, адже в кожного з нас є рiднi, друзi, колеги, котрi служать у силах оборони.

          Ми повиннi забезпечувати нашiй армiї мiцний тил - кожен у свiй спосiб, але з максимальною самовiддачею, так, щоб це посилювало наших оборонцiв i наближало Перемогу.

          Сучаснi воїни примножують i розвивають тисячолiтнi українськi вiйськовi традицiї. Українська армiя береже iмена героїв минулих епох - вiд воїнiв-русичiв i козакiв до сiчових стрiльцiв i воякiв УПА. Тому у вiйську утвердилися назви частин, пов'язанi з легендарними українськими полководцями та уславленими формацiями минулого. Тяглiсть поколiнь знайшла вiдображення i в елементах одностроїв - головний убiр "мазепинка", нарукавний тризуб. А гасло "Слава Українi! - Героям слава!" стало офiцiйним вiтанням українського вiйська.

          Своїм героїзмом, вiдвагою та самовiдданiстю нинiшнi захисники i захисницi держави завоювали найвищий рiвень довiри в суспiльствi, про що свiдчать данi соцiологiчних опитувань.

          Кожному і кожній, хто захищає Україну — вічна слава і пошана! Ви робите справжній подвиг, тому що ваші серця хоробрі, а душі незламні. Дякуємо за вашу сміливість, бажаємо міцних сил та мужності! Слава Україні!💛💙