Широківська сільська військова адміністрація

Луганська область, Щастинський район

16.10.2024 18:00

Журнал «Оборонний вісник»

653c56c4-1588-45e5-8fed-550f8c044fd2.jpg

З 2010 року Центр воєнної політики та політики безпеки видає журнал «Оборонний вісник», що надає актуальну та об'єктивну інформацію про події у сфері безпеки та оборони України. Видання також включає корисні матеріали, що допомагають вчителям у викладанні предмету «Захист України» та сприяють формуванню нового покоління молодих патріотів, готових у майбутньому стати на захист нашої держави. 

Матеріали журналу «Оборонний вісник» готуються провідними вітчизняними та іноземними фахівцями й експертами. Особливу увагу приділяємо місії журналу сприяти військово-патріотичному вихованню молоді, що стає все більш актуальним у сучасних умовах. 

З огляду на завдання, визначені Стратегією національно-патріотичного виховання, ми активно працюємо над вдосконаленням підходів до виховання патріотизму та готовності молоді захищати свою країну. 

В 2025 році журнал буде виходити  в електронному вигляді. Проте це жодним чином не зменшує значущості нашого видання, яке вже тривалий час виконує важливу місію у сфері військово-патріотичного виховання. 

Передплату на журнал «Оборонний вісник» можна оформити в будьякому відділенні поштового зв’язку або на сайті АТ «Укрпошта». Видання включено до «Каталогу видань України «Преса поштою» на 2025 рік.

____________________________________________________________________________________________________

Громада у соцмережах: