Широківська сільська військова адміністрація

Луганська область, Щастинський район

21.09.2024 16:15

Розширення співпраці з донорами, допомога військовим, підготовка хабів до зими – Артем Лисогор підбив підсумки тижня

17809719-711a-48ae-bdee-d3e0f7e934d0.jpg

Голова облдержадміністрації Артем Лисогор цього тижня провів зустрічі з представниками донорських організацій – «Проджект Вікторі Україна» (США) та фонду «Партнерство за сильну Україну».

«Із першою підписано Меморандум про співпрацю, а також проведено ознайомчу поїздку по луганських закладах, які працюють для ВПО у Дніпрі», – зазначив він.

До Дня усиновлення Артем Лисогор завітав на Кіровоградщину, де разом із Почесним консулом Литовської Республіки в Луганській області Робертасом Габуласом відвідав малий груповий будинок «Світанок» та ДБСТ родини Курпас у селі Войнівка. У закладах виховуються 16 дітей.

Перший заступник голови ОДА Олексій Смирнов перевірив підготовку до роботи у екстремальних умовах хабу Попаснянської громади в Харкові. Доручено у разі тривалого знеструмлення житлового сектору надавати допомогу, обігрів, доступ до мережі Інтернет.

Сєвєродонецькою МВА передано оборонцям 100 fpv-дронів і п’ять Mavic 3T. Квадрокоптери вже прямують на фронт. Вони врятують не одне життя українських військових та водночас допоможуть нищити сили та засоби росіян.

Також Сєвєродонецька громада повідомила, що понад 400 дітей оздоровилися у 2024 році.

Цього тижня підбито підсумки виконання 12 регіональних програм, що реалізуються облдержадміністрацією у поточному році. Згідно з інформацією, 125,6 млн грн спрямовано на підтримку ВПО у першому півріччі 2024 року.

____________________________________________________________________________________________________

Громада у соцмережах: