Широківська сільська військова адміністрація

Луганська область, Щастинський район

19.09.2024 17:25

Розвиток міжмуніципального співробітництва з Бельгією розглянули на засіданні РОМС

19179cad-2984-434e-9d13-d32e70003f2f.jpg

Алгоритм роботи з організації міжнародної міжрегіональної співпраці Луганської ОДА та можливості розвитку партнерських відносин з Королівством Бельгія розглянули на робочому засіданні Регіонального офісу міжнародного співробітництва при облдержадміністрації.

«Луганщина, як і уся Україна, прагне вступу нашої держави до Європейського Союзу. Ми бачимо великі перспективи у розвитку міжмуніципального співробітництва, адже маємо досвід відновлення діяльності релокованих підприємств, яким можемо поділитись, але потребуємо допомоги щодо впровадження інноваційних технологій та відновлення наших територій після деокупації», - зазначив очільник регіону Артем Лисогор, вітаючи учасників засідання, та подякував представникам бельгійської сторони за допомогу в організації стаді-туру для керівників громад Луганської області.

«Діалог між Бельгією та Україною наразі дуже інтенсивний. Наша країна допомагає вам в усіх сферах, зокрема й у військовій», - зазначила у відповідь пані Наталія Аношина, Тимчасово повірена у справах України в Королівстві Бельгія та Великому Герцогстві Люксембург.

Члени РОМС заслухали звіти про результати робочого візиту до міста Хасселт провінції Лімбург начальників Сєвєродонецької РВА – Романа Власенка, Попаснянської МВА – Миколи Ханатова, Старобільської МВА – Яни Літвінової та заступника начальника Лисичанської МВА Оксани Волошиної.

А також визначили напрями реалізації Меморандуму про співпрацю, підписаного в рамках візиту до Бельгії.

____________________________________________________________________________________________________

Громада у соцмережах:

          

272e261b-fb46-470e-8fca-ac7cc5dbf866.jpg 7fbfd667-876f-462f-b18b-c65a7050f207.jpg