Широківська сільська військова адміністрація

Луганська область, Щастинський район

28.08.2024 10:25

Як отримати мікрогрант для створення власного бізнесу?

a91d5fa4-e486-4fbf-a1fa-b55fb7bab456.jpg

Правові підстави надання мікрогрантів врегульовані Порядком надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738 (із змінами).

Пунктом 8 вказаного Порядку передбачено, що отримувачем мікрогранту може бути фізична особа, яка має намір розпочати підприємницьку діяльність і бере на себе зобов’язання зареєструватися фізичною особою-підприємцем або створити юридичну особу. При цьому має бути створено одне (розмір мікрогранту не може перевищувати 150 тисяч грн) або два робочих місця (розмір – не більше 250 тисяч грн).

Мікрогрант може бути також наданий у разі зобов’язання отримувача зареєструватися фізичною особою-підприємцем (без обов’язкової умови створення робочих місць, розмір мікрогранту не може перевищувати 75 тисяч грн).

З інформацією про мікрогранти можна ознайомитися на вебсторінці «Державні послуги онлайн» («Дія»), посилання тут:  http://surl.li/skwqfq
Все про гранти на створення або розвиток власного бізнесу за посиланням:  http://surl.li/mznkih

Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини: http://surl.li/ioarc

Надаємо підтримку з питань зайнятості:
- телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk
- вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr

____________________________________________________________________________________________________

Громада у соцмережах: