Широківська сільська військова адміністрація

Луганська область, Щастинський район

27.08.2024 08:10

У Сєвєродонецьку окупаційна поліція відмовляється шукати квартирних мародерів, аби прийшов до військкомату – в Лутугиному чоловікам пропонують підписати контракт, реактивною артилерією росіяни вдарили по Макіївці

d7de66cb-c5af-40af-a1b3-71e62b7090a7.jpg

«І по Невському, і по Макіївці загарбники поцілили зі ствольної артилерії. Із реактивної системи залпового вогню завдали три удари по Макіївці. Активно застосовують у зазначеному районі безпілотні літальні апарати. Тільки на учора – 93. 62 із них були спрямовані у бік Макіївки», – повідомив очільник Луганщини Артем Лисогор.

Поблизу п’ятьох населених пунктах Луганщини росіяни намагалися просунутися. Бої точилися поряд зі Стельмахівкою, Андріївкою, Невським, Греківкою, Макіївкою.

У Сєвєродонецьку окупанти не рекомендують звертатися до російських силовиків із заявами стосовно фактів мародерства квартир. Бо кількість таких випадків лише зростає і більшість з них здійснюється військовими рф, з якими просто не хочуть мати справу. Офіційна причина відмови – усі сили кинуті на розшук диверсантів та патрулювання.

У містах так званої «лнр», зокрема Лутугиному, можна побачити багато оголошень від військкоматів. Запрошують бажаючих піти на контрактну службу, пропонують гроші – шукають шляхи мотивації, аби чоловік добровільно прибув до військкомату. Багато хто розуміє, що із дотриманням законів на окупованій території не все так добре, тому стимулюючих виплат можна взагалі не дочекатися.

____________________________________________________________________________________________________

Громада у соцмережах: