Широківська сільська військова адміністрація

Луганська область, Щастинський район

26.08.2024 08:00

У «лнр» ще один населений пункт постраждав від стихійної пожежі; лікарні Луганська, Алчевська, Ровеньків, Біловодська заповнені пораненими росіянами; в бік Невського та Макіївки ворог застосував 77 БпЛА

9ffb8b8a-1c83-4b67-8a88-3691390b2e8a.jpg

«Противник руйнує прифронтові села, завдаючи вогневого ураження усім, що є в наявності. 77 безпілотників були спрямовані в райони Невського та Макіївки. Туди ж окупанти п’ять разів вдарили із реактивних систем залпового вогню. 35 обстрілів росіяни здійснили зі ствольної артилерії», – поінформував начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Атакували загарбники поблизу Стельмахівки, Білогорівки, Греківки та Невського.

Найбільший тиск наші оборонці відчули біля Невського.
У так званій «лнр» вчергове продемонстрували, що у разі стихійного лиха місцеві жителі залишаться сам на сам із проблемою. Так, після лісових пожеж вже займалися будинки в селах навколо Рубіжного та Сєвєродонецька, у Щастинському районі. Тепер – в Ізвариному. Там спалахнув сухостій та невдовзі полум’я перекинулося на житловий масив. Версія бездіяльності завжди та сама – у рятувальників відсутня достатня кількість сил та засобів.

Ліжко-місця у медичних закладах на окупованій Луганщині не встигають звільняти для настусиних пацієнтів. Практично всі вони – військові армії рф. Для цивільних немає ані вільних місць, ані препаратів, ані спеціалістів – усі зайняті. Така ситуація спостерігається, зокрема, у Луганську, Алчевську Ровеньках, Біловодську. Поступають переважно з легкими осколковими пораненнями та ті, хто потребує ампутацій.

____________________________________________________________________________________________________

Громада у соцмережах: