Широківська сільська військова адміністрація

Луганська область, Щастинський район

20.08.2024 08:45

Запрошуємо на безкоштовне додаткове онлайн навчання зі шкільних предметів учнів та учениць 5-11 класів

f6a14984-7b0d-4d2b-abb7-76bd47d0571a.jpg

Проєкт «Освітній Суп» - це можливість учням отримати додаткове якісне онлайн-навчання за шкільною програмою та надолужити знання недоотримані через війну. Програма організована за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Глобального партнерства заради освіти (GPE).

«Освітній суп» реалізується у двох напрямках (більше інформації в формі реєстрації):

Заплановані хвилі до кінця року:

Початок навчання

Тьюторинг:
Математики та/або української мови

11.09

(реєстрація до - 02.09)

09.10 (реєстрація до - 29.09)

30.10

(реєстрація до - 20.10)

Менторинг:
Фізика; Хімія;

Біологія;

Англійська мова; Українська мова; Математика; Географія; Інформатика.

25.09

 (реєстрація до - 16.09)

23.10 (реєстрація до - 14.10)

27.11

 (реєстрація до - 18.11)

 👉  Заявки що надійдуть після початку роботи хвилі будуть враховані в наборі хвилі наступного місяця.
👉 Формат занять з ментором і тьютором: онлайн. Додаткові позаурочні заняття спрямовані на подолання прогалин у навчанні.

👉 Тривалість курсу: 8 тижнів.

👉 Періодичність занять:  1 акад. год. /45 хв. двічі на тиждень.

👉 Клас: 5-11 (без підготовки до НМТ).

👉 Області дії проєкту: Дніпропетровська, Запорізька, Житомирська, Київська, Миколаївська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська, Луганська, Донецька, Одеська.

👉Заохочуємо подаватися дітей з соціально-вразливих категорій, з сімей у складних життєвих обставинах; дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з багатодітних родин, дітей зі статусом ВПО, та дітей з низьким і середнім рівнем знань.

 🟢Для батьків дітей проводиться ознайомча зустріч та надається запис-пояснення про важливість та доцільність проведення додаткових занять для дітей і як вони будуть організовані.

📌 Зареєструватися можуть діти (за участю батьків) обравши найбільш цікавий формат участі за посиланням: https://lnk.bio/osvitniy.soup  

або за QR кодом



 

Запрошуємо учнів до безкоштовних онлайн занять!

Проєкт «Освітній Суп» - це можливість для вашої дитини отримати якісне онлайн-навчання за шкільною програмою. Програма організована за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Глобального партнерства заради освіти (GPE).

Що пропонується:

  • Тьюторинг - безоплатні заняття з математики та/або української мови з використанням тьюторського підходу. Початок занять - 11 вересня, заявки приймаються до 2 вересня.
  • Менторинг - безоплатні заняття з фізики, хімії, біології, англійської мови, української мови, математики, географії, інформатики з використанням менторського підходу. Початок занять - 10 вересня, заявки приймаються до 25 вересня.

Додаткова інформація:

  • Тривалість курсу: 8 тижнів.
  • Періодичність занять: 1 академічна година (45 хвилин) двічі на тиждень.
  • Класи: 5-11 (без підготовки до НМТ).
  • Області реалізації проєкту: Дніпропетровська, Запорізька, Житомирська, Київська, Миколаївська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська, Луганська, Донецька, Одеська.

Зверніть увагу: Кожного місяця ми розпочинаємо нові хвилі навчання. Після реєстрації Ви отримаєте повідомлення електронною поштою про дату початку занять.

Як зареєструватися:

📌 Зареєструватися можуть діти (за участю батьків) обравши найбільш цікавий формат участі за посиланням: https://lnk.bio/osvitniy.soup  

____________________________________________________________________________________________________

Громада у соцмережах: