Широківська сільська військова адміністрація

Луганська область, Щастинський район

13.08.2024 08:00

Замість електронної – гібридна пошта «лнр» у відділеннях зв’язку, дітей з Кадіївки росіяни відправили до оборонно-спортивного табору, понад 100 безпілотників застосував ворог поблизу прифронтових сіл

2ad4e718-66d3-4c25-9d11-e93aba70ef00.jpg

«Найчастіше окупанти задіяли БпЛА біля Макіївки. Там зафіксовано роботу 63 безпілотників. В районі Невського – ще 45. По цих населених пунктах росіяни вели вогонь з артилерійських установок різних типів. По Макіївці завдали удару з реактивної системи залпового вогню», – поінформував очільник Луганщини Артем Лисогор.

Бойові зіткнення відбулися поблизу Стельмахівки, Андріївки, Невського та Макіївки.

У так званій «лнр» збираються запровадити гібридну пошту. Вона має замінити електронну. Скористатися нею можна буде у відділеннях зв’язку. Ідею цифрового занепаду реалізовує окупаційне «міністерство цифрового розвитку, зв'язку та масових комунікацій». Оператори прийматимуть документи в електронному вигляді або скануватимуть паперові. На базі відділення іншого населеного пункту їх друкуватимуть та доставлятимуть адресату.

Одинадцять юнаків та дівчат з окупованої Кадіївки привезли до російського оборонно-спортивного табору «Авангард». Це вже третя група українських дітей, яких цьогоріч загарбники відправили туди на військовий вишкіл. Упродовж трьох тижнів школярі проходитимуть навчання з військової тактики, опановуватимуть стрілецьку зброю, відвідуватимуть пропагандистські лекції.

____________________________________________________________________________________________________

Громада у соцмережах: