Широківська сільська військова адміністрація

Луганська область, Щастинський район

08.08.2024 11:35

Грошові винагороди Артем Лисогор надасть трьом луганським спортсменам та їхнім тренерам

0fa89527-3b84-45b8-ad9e-a9bb7a7809c0.jpg

Очільником Луганщини Артемом Лисогором підписане відповідне розпорядження № 175 від 7 серпня 2024 року.

Згідно з ним, грошові винагороди нададуть призерам міжнародних змагань та наставникам спортсменів, що виступають за наш регіон.

Серед них – два представники Олімпійських видів спорту. Це – Анна Письменська та Радомир Стельмах.

Анна на цьогорічному чемпіонаті Європи з водних видів спорту у Белграді (Сербія) посіла друге місце у командних змаганнях зі стрибків у воду. Їй буде виплачено 10 тисяч гривень.

Перемогу на європейській першості зі спортивної гімнастики 2024 року у Ріміні (Італія) у складі збірної України здобув Радомир Стельмах. Сума його грошової винагороди – 15 тисяч гривень.

Слід зазначити, що обидва спортсмени виступили на Олімпійських іграх у Парижі (Франція). Анна Письменська виборола сьоме місце у синхронних стрибках у воду з 3-метрового трампліну. Радомир Стельмах в чоловічому командному багатоборстві зі спортивної гімнастики у складі національної збірної став п’ятим.

На чемпіонаті світу з жиму лежачі та класичного жиму лежачі, що цьогоріч відбувся в Остіні (США), бронзу здобула Ганна Кадацька. Їй виплатять 3 тисячі гривень.

Грошові винагороди також нададуть тренерам Радомира Стельмаха та Ганни Кадацької – Едуарду Єрмакову та Андрію Івженку, відповідно.

Вітаємо!

____________________________________________________________________________________________________

Громада у соцмережах: