Широківська сільська військова адміністрація

Луганська область, Щастинський район

01.08.2024 11:30

Компенсація за облаштування робочого місця для людини з інвалідністю: робота без бар'єрів

c915f192-11c8-451a-b5fa-ec322d63acbe.jpg

Ви роботодавець, який працевлаштовує громадян з інвалідністю І та ІІ груп? Скористайтеся державною підтримкою і отримайте компенсацію фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю.

Компенсація фактичних витрат за облаштування робочого місця – відшкодування роботодавцю витрат на допоміжні засоби, які підприємства закуповують, щоб облаштовувати робочі місяця для новоприйнятих працівників з інвалідністю.

Роботодавець може отримати грошову компенсацію у сумі, що не перевищує 106,5 тис. грн - за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю І групи та до 71 тис. грн - для осіб з інвалідністю ІІ групи.

👉Докладніше про програму http://surl.li/wudlna

Якщо ця інформація є для вас актуальною і Ви зацікавленні в облаштуванні робочих місць для громадян з інвалідністю, не знаєте з чого почати -  

звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини: http://surl.li/ioarc

ℹНадаємо підтримку з питань зайнятості:

- телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk

- вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr

____________________________________________________________________________________________________

Громада у соцмережах: