Широківська сільська військова адміністрація

Луганська область, Щастинський район

04.07.2024 17:15

Підвищення рівня прозорості – пріоритет діяльності влади на Луганщини

6686e66752a49__1.jpg

04 липня відбулось експертне обговорення результатів моніткрингу офіційних вебсайтів військових адміністрацій населених пунктів та районів області.

Захід реалізується в рамках проєкту «Залучення громадськості Cходу України до відновлення своїх громад», який підтримується міжнародним фондом “Відродження”

Напрямками моніторингу стали: прозорість та підзвітність роботи, фінансова дисципліна, характер комунікації влади з представниками громадянського суспільства, залучення мешканців до співпраці.

На початку заходу Тетяна Строй, фахівчиня з медіа, розповіла про базові методики взаємодії з аудиторією, а також поділилась лайфхаками із написання та публікації новинних матеріалів у соціальних мережах.

Аналітичні результати для учасників презентувала голова громадського об’єднання «Громадська ініціатива Луганщини» Тетяна Кіріллова.

Також присутні долучились до практичного етапу із розглядом практичних кейсів, зокрема розібрали низку новин на вебсайтах військових адміністрацій населених пунктів та обговорили шляхи уникнення поширених канцелярських кліше. У обговоренні взяли участь співробітники місцевих органів влади області, які працюють у галузі медіа та поширення інформації.

37bef64d-e755-453f-a7ee-187ef52abd83.jpg