Широківська сільська військова адміністрація

Луганська область, Щастинський район

21.03.2024 18:02

Запрошуємо для участі у тренінг-семінарі з соціальної згуртованості та безбар’єрного середовища у молодіжному секторі

65fc769c458a4__4566.png

Проєкт Ради Європи «Молодь за демократію в Україні: III Фаза» у співпраці з Міністерством молоді та спорту України запрошує подавати заявки для участі у тренінг-семінарах з соціальної згуртованості та безбар’єрного середовища у молодіжному секторі 15-19 квітня 2024 року.

Кінцевий термін подання заявки — 29 березня 2024 року. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/P1RUHFLoNc1nMq6U9.

Вітатиметься висловлення інтересу до участі з боку молодіжних працівників і працівниць національного, регіональних та місцевих молодіжних центрів України будь-якої форми власності.

Мета навчання – посилення компетентностей молодіжних працівників і працівниць молодіжних центрів у забезпеченні безбар’єрного простору в роботі з молодими людьми для досягнення соціальної згуртованості.

За результатами навчання випускники тренінгу сформують і розвинуть компетентності щодо: концепції соціальної згуртованості в молодіжній роботі та її зв'язок з правами людини; бар’єрів соціальної згуртованості в молодіжній роботі; соціального контексту молодих людей у громаді; безбар’єрного середовища як інструмент сприяння соціальній згуртованості; молодіжної роботи і безбар’єрного середовища; ресурсів для посилення соціальноїзгуртованості й створення безбар’єрного середовища в молодіжній роботі.

 Деталі програми навчання – https://rm.coe.int/call-for-participants-tc-on-social-cohesion-2024/1680aedbb3

Проєкт «Молодь за демократію в Україні: Фаза ІІІ» здійснюється в рамках Плану дій Ради Європи для України на 2023-2026 роки та базується на результатах та досвіді проєктів «Молодь за демократію в Україні» у 2020-2022 роках.  Проєкт розширить систематичний вплив шляхом зміцнення політики участі молоді та посилення молодіжної роботи під час війни та в повоєнному контексті, враховуючи особливі потреби молодих людей.