Широківська сільська військова адміністрація

Луганська область, Щастинський район

02.02.2024 08:55

У виші Луганська до армії рф мобілізували 250 студентів, шахти захоплює російське підприємство з уставним фондом в тисячу доларів, у Невському зафіксували руйнування ще двох будинків

65bca075aaa6d__424889052_786946200143780_1078957551200251503_n.jpg

«Ці два приватні домогосподарства зазнали руйнації під час січневих авіаційних ударів. Тоді росіяни за декілька днів знищили близько півтора десятка домогосподарств селян. Втім, люди там ще залишаються. Невське наразі – найбільш заселений населений пункт із деокупованих на Луганщині. Вчора туди також привезли хліб», – повідомив начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Противник атакував неподалік – трохи південніше – біля Тернів на Донеччині.

Артилерійських та авіаційних ударів минулої доби зазнала Білогорівка.

Після так званих «перших виборів» в «лнр» неодноразово звітували про виконання доручення кремля щодо демобілізації студентів вишів.

Однак, тоді дозволили залишити фронт тільки близько половині із загальної кількості залученої на фронті молоді.

Потім почався тиск на студентів у Донбаському державному технічному університеті в Алчевську, коли юнаків змушували брати академічні відпустки.

Наразі стало відомо про аналогічну ситуацію в Луганську – 250 студентів ЛДУ ім. В. Даля взяли академічні відпустки і відправилися на війну. Кожне доручення – тимчасове, тим більше доручення путіна.

Промислова група росіян, яка за невеликі кошти оформлює оренду найприбутковіших шахтних комплексів окупованої Луганщини, виявилася товариством із уставним капіталом в одну тисячу доларів. Нового керівника туди призначили за кілька днів до укладання відповідного договору. Спостерігаємо черговий перерозподіл сфер впливу за дозволом окупаційної влади.